Het seizoen van de Zeeuwse oesters is begonnen. Deze week start Arijs opnieuw met het aanbieden van oesters uit Zeeland, zowel de creusen (holle oesters) als de platte oesters.






Zaakvoerder Walter Arijs : 'Een kwaliteitsvergelijking tussen holle oesters
geoogst in de Oosterschelde met die vanuit het Grevelingenmeer heeft ons opnieuw overtuigd om u exclusief oesters uit het groeigebied van de Grevelingen aan te bieden.

Deze variant is beduidend mooier gevuld dan de reguliere Zeeuwse creuse en is bovendien zuiverder en voller van smaak, evenwel zonder een overdadig crèmerige mondsensatie.

Assortiment Arijs
Grevelingen ‘1st Quality’ creuse N°3, mandje 12 stuks € 13.00/mandje
Zeeuwse platte oester ‘0000’, mandje 12 stuks € 22.49/mandje
Daarnaast blijven we ook volgende Franse referentie aanbieden:
Franse Gillardeau creuse N°4, mandje 12 stuks € 19.98/mandje.

De Grevelingen oesters zullen ook verkrijgbaar zijn in onze mosselautomaat.  Dat is onze  nieuwe service dagverse oesters 24/24u.

Nieuw in ons gamma: Cocktail Pearls
Deze pareltjes bezorgen een explosie in de mond en geven
uw gerechten een nieuwe dimensie. De Cocktail Pearls met
limoen-citroen zijn een echte aanrader bij uw oesters.

Demodagen
Op 21 en 22 september kan je een oestertje bij Arijs komen proeven en zullen er ook  kookdemo’s plaatsvinden. Op 5 en 6 oktober zal er ook wat te proeven vallen in combinatie  met enkele demo’s.

Dag van de Klant
Kom zeker eens langs op zaterdag 22 september, Dag van de Klant Unizo), en ontvang een leuk presentje', aldus Walter Arijs.